BSO

Partou

Samenwerking school en opvang

Obs de Wildert dubbelwijs wil dat ouders gebruik kunnen maken van een voorziening voor onderwijs, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang onder één dak.

Het uitgangspunt daarbij is, dat ouders kunnen vertrouwen op kwaliteit in onderwijs én opvang.

Partou is een landelijke kinderopvangorganisatie met het hoofdkantoor in Vianen. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling klantenservice telefoon 088-2357500. Wilt u meer weten over Partou kinderopvang klik dan op deze link.

De opvang van Partou kinderopvang

Bij de kinderopvang van Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Er is altijd iemand die tijd heeft voor uw zoon of dochter, ook als het druk is. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Voorschoolse opvang

Bij de voorschoolse opvang (vso) verzorgen wij in schoolweken opvang vóór schooltijd van 07.15 tot 08.30 uur. Tijdens deze opvang kunnen kinderen gebruik maken van de mogelijkheid om te ontbijten (dit is bij de prijs inbegrepen).

Buitenschoolse opvang

Bij de buitenschoolse opvang (bso) van Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdgenootjes genieten van hun vrije tijd. Hier delen ze geheimen met vrienden, ontdekken ze spelenderwijs de wereld en ontwikkelen een eigen mening.

Gedurende de 40 schoolweken verzorgen wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opvang aansluitend op schooltijd tot 18.15 uur.

Op woensdag zijn wij niet geopend.

Activiteiten

Met een leuk activiteitenprogramma inspireren we de kinderen en helpen we hen met hun ontwikkeling. Maandelijks terugkerende activiteiten als een kookworkshop en een activiteit waarvoor leerlingen van de hele school kunnen inschrijven. Elke maand is er een andere thema waarbij we de kinderen vragen om mee te denken over de activiteiten die binnen het thema passen. We werken wekelijks samen met Grote Broer die verschillende workshops aanbieden. In je eentje een boekje lezen, kan natuurlijk ook. Zo maken we elke dag bijzonder!

Bso met of zonder vakantieopvang

Bij Partou heeft u de keuze uit een contract met of zonder vakantieopvang. Tijdens 12 vakantieweken verzorgen wij de opvang van maandag t/m vrijdag, behalve op woensdag. We voegen samen op de andere bso vestiging van Partou in de Jan Nieuwenhuyzenstraat 13 te Breda (wijk Boeimeer).

Openingstijden  07.30 tot 18.30 uur.

Hoe aanmelden?

Klik op deze link voor meer informatie over contracten en tarieven van Partou.

U kunt inschrijven via de website www.partou.nl

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onder meer de Wet Kinderopvang, tegemoetkoming in de kosten van de belastingdienst, Partou kinderopvang en de kwaliteit van onze diensten.

Wilt u weten wat de netto kosten voor u zijn per maand, vult u dan de rekentool in op de website van Partou, dan weet u hoeveel toeslag u gaat ontvangen per maand en wat dus uw netto kosten zijn.

Partou neemt Nino's Plaza in Amsterdam Nieuw West over