Ervaringen

 

> Ouders aan het woord:

Daniëlle Coenraats
Mijn kinderen gaan met veel plezier naar basisschool De Wildert. Voor mij als ouder is dat het allerbelangrijkste. Toen wij destijds een school zochten, hebben we vooral gelet op de sfeer en het onderlinge contact. Bij De Wildert voelde dat direct goed. Een fijne, kleinschalige school, met veel aandacht voor elkaar. We kunnen altijd bij de leerkrachten terecht als we iets willen bespreken en daarin wordt dan ook rekening gehouden met hoe mijn kinderen leren en ontwikkelen. Dat is precies wat ik mijn kinderen gun; dat ze worden gezien en hun talenten kunnen ontplooien, op hun eigen tempo.

Patricia & Edwin Schaap
Onze beide kinderen zitten vanaf de kleuterklas op De Wildert. Klein EN fijn zullen we maar zeggen. Wij als ouders kunnen niet anders zeggen dat het een schot in de roos is geweest deze keuze. Enorme toewijding van alle leerkrachten in iedere klas. En wat helemaal fijn is, er bestaat geen standaard. Ieder kind is anders, ieder kind heeft andere aandacht nodig. Of het nu is op het gebied van het persoontje of de capaciteiten. Het maakt niet uit. Alle leerkrachten, en zeker niet te vergeten, alle begeleiders en aanverwanten er omheen, hebben deze aandacht hoog op de agenda staan. Aparte leerlijnen, persoonlijke begeleiding tijdens en na schooltijd. Alles in het teken van de kinderen. En laten we één bijzonder persoon niet vergeten, Meneer Cor! Meneer Cor maakt het plaatje compleet. Conciërge is echt een onderwaardering. Iedereen kan altijd op hem vertrouwen en bouwen. Dus ook de kinderen.
Wij denken dat dit alles, naast de kwaliteit van onderwijs, de juiste mix is die onze kinderen een hele mooie tijd bezorgt, waar ze later nog met veel plezier aan terug zullen denken. Dank je wel, De Wildert!


Linda Speekenbrink
Wij hebben voor De Wildert gekozen omdat het zo’n kleine, knusse en persoonlijke school is. Alle leerkrachten kennen je zoon/dochter en dat geeft een prettig gevoel.  De klassen zijn niet te groot zodat er voldoende aandacht is. Onze zoon gaat altijd met heel veel plezier naar school!

 

> Uitspraken van leerlingen:

"Het is een openbare school, iedereen mag hier zijn wie hij is."

"Het is een gezellige school."

"Je leert bij ons afval scheiden."

"We werken veel met Chromebooks, we weten dus al veel van computers"

"We hebben veel leuke leraren."

"We hebben een fijn leeshoekje in de aula."

"We hebben een lieve concierge, die alles voor je doet."

"We hebben een fijne aula, waar we mogen werken."

"We hebben een groot schoolplein met een groot voetbalveld."

"We doen veel voor goede doelen."

"We zijn een kiva school en zijn tegen pesten."
Cookie instellingen