Kindcentrum

Onze basisschool is onderdeel van Kindcentrum Haagse Beemden. Dit betekent dat in hetzelfde gebouw ook een BSO en kinderdagverblijf gevestigd zitten. Daarnaast werken wij samen met een fysiotherapeut en logopedist. Veel expertise onder één dak dus! Mocht er behoefte zijn aan een kindercoach, dan bevelen wij u kindercoach Marjolijn van Knap Lastig aan.

Maak hieronder kennis met onze samenwerkingspartners:

 


Sport BSO-Flekss

Sinds maart 2022 is BSO-Flekss gevestigd in De Wildert. Zij verzorgen de voor -en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij BSO Flekss ligt de nadruk op sporten. Dagelijks staan er leuke sport -en spelactiviteiten op het programma onder leiding van ervaren begeleiders. Omdat de BSO over een eigen lokaal in ons schoolgebouw beschikt, kan uw kind lekker op school blijven. De openingstijden sluiten altijd exact aan op de schooltijden van De Wildert. Tijdens de vakantieweken zijn ze geopend van 07:30u tot 18:30u en hebben ze altijd leuke uitjes op het programma staan. Denk hierbij aan MonkeyTown, de bioscoop, bowlen etc.
Wilt u meer weten over BSO Flekks? Bekijk dan ook de website: www.flekss.nl

Kinderdagverblijf Haagse Beemden

Kinderdagverblijf Haagse Beemden is een kleinschalig kinderdagverblijf gevestigd in het schoolgebouw van De Wildert.
Hier vindt u babygroep De Haagjes en peutergroep De Beempjes. Het kinderdagverblijf richt zich op een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Omdat ze zich in het schoolgebouw van De Wildert bevinden, zal de overstap naar de basisschool een vertrouwd en veilig gevoel bieden. Het kinderdagverblijf is op maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00u tot 18.30u. Bij voldoende aanmeldingen, kunnen de openingstijden worden verruimd.
Meer weten over het kinderdagverblijf? Bekijk dan ook de website: www.kinderdagverblijfhaagsebeemden.nl


Logopedie

Op de basisschool leggen kinderen in veel opzichten een basis voor de rest van hun leven. Juist in deze periode is het van belang dat problemen in de communicatie zo snel mogelijk worden opgepakt. De logopedist op De Wildert kan makkelijk en snel leerlingen met dyslexie, lees en/of spellingsproblemen begeleiden. Dit alles gebeurt onder schooltijd. Meer weten over Logopedie De Witte? Bekijk dan ook de website: www.logopediepraktijkdewitte.nl 

Fysiotherapie

Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Als dit niet vanzelf gaat, is dit een struikelblok voor kinderen. Er kunnen sociaal, emotioneel of intellectueel belemmeringen ontstaan. Dit is niet fijn, maar gelukkig biedt kinderfysiotherapie een uitkomst. Met wat extra aandacht en begeleiding leren zij weer met plezier te bewegen en spelen. Elke woensdag is kinderfysiotherapeut Frederique van der Plas van Mama & Co aanwezig op De Wildert. Zij is ook gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblematiek. Meer weten over Kinderfysiotherapie Breda? Bekijk dan ook de website: www.kinderfysiotherapie-breda.nl

Kindercoach

In overleg met ouders kan kindercoach Marjolein Tol van 'Knap Lastig' worden ingezet. Zij helpt kinderen en/of hun ouders als dingen even niet lopen zoals het hoort of als ze zouden willen. Bijvoorbeeld als een kind slecht slaapt, faalangst heeft, moeite heeft met contact met andere kinderen, een negatief zelfbeeld heeft, met (veel) tegenzin naar school gaat of moeite heeft met het verwerken van een indrukwekkende gebeurtenis in zijn/haar leven.
Meer weten over Kindercoach Knap Lastig? Bekijk dan ook de website: www.knaplastig.com 
 

 

                                 
 
 
Cookie instellingen