Activiteiten

Wij houden van samen. En daarom doen wij ook veel samen. Met kinderen én ouders. Elk jaar organiseren wij verschillende acitiviteiten. Denk hierbij aan een bingo -en filmavond. Maar natuurlijk zitten we ook niet stil tijdens de feestdagen. Sinterklaas, Kerst en Carnaval worden uitgebreid gevierd. 

Daarnaast toveren wij elk najaar onze school om in een heuse speelgoed -en kinderboekenwinkel. Een gezellige beurs dat ieder jaar weer georganiseerd wordt door een groep enthousiaste ouders. Alle tweedehands producten die worden verkocht worden elke keer weer met veel zorg en liefde gecontroleerd en uitgestald. Een aanrader wanneer je voor een zacht prijsje mooi speelgoed en/of kinderboeken wil scoren. Superduurzaam!

Een deel van de opbrengst gaat naar de school, dat helemaal ten goede komt van onze leerlingen. Speelgoed en kinderboeken die na de beurs niet worden opgehaald, worden gedoneerd aan een goed doel. Kinderboeken proberen wij zoveel mogelijk aan onze eigen schoolbibliotheek toe te voegen.

Meer weten over onze beurs?
Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Cookie instellingen